Noget for dig?

Vi har besluttet nogle aktuelle indsatsområder, som din skole også kan få glæde af. Kontakt projektledelsen for mere information om, hvordan vi kan samarbejde.

Aktuelle indsatsområder:

  • Kreativ anvendelse af LMS systemer – fra simpelt arkivsystem til aktivt redskab for lærerteams i undervisning. Simon Heilesen fra RUC er tovholder for arbejdsgruppen. Se mere her: Kreativ anvendelse af LMS
  • Parallelundervisning – udvikling af pædagogisk praksis når 1 lærer underviser et hold fordelt på to klasserum, der er koblet sammen med videokonference. Nathasja Haldbæk fra Lolland Kommune er tovholder for arbejdsgruppen. Se mere her: Parallelundervisning til web
  • Håndholdte enheder – inddragelse af Tablets, telefoner og gadgets i undervisning. Området er under udvikling og beskrivelse, men vi tilbyder allerede nu inspiration til anvendelse af I-pads. Nicholas Barnes fra CELF er tovholder for arbejdsgruppen.
  • Screencasts – kompetenceudvikling for lærere der vil anvende videoinstruktioner i undervisningen, til deltagernes forberedelse og repetition. Området er under udvikling og beskrivelse. Lasse Højer-Pedersen fra UC Sjælland er tovholder for arbejdsgruppen. Se eksempler på screencasts og få mere inspiration  her og her.
  • Videostudie – vi har opbygget et videostudie, hvor interesserede kan prøve at fremstille videoer med egne optagelser, indlægning af bag- og forgrunde, effekter osv. Kontakt projektledelsen for at booke en fremvisning og få mere info.
  • Interaktive tavler – gå på opdagelse i de mange lag af pædagogiske muligheder. Vi råder over erfarne brugere og instruktører, som kan starte læreres rejse ind i de interaktive tavlers kringelkroge og sætte de forskellige features i relation til lærernes pædagogiske praksis. Workshop og kurser udformes efter dialog med den enkelte skole. Niels Skjølstrup fra VUC Storstrøm er tovholder for denne aktivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: